Locatie si contact

Parcul Copou, mun. Vaslui, jud. Vaslui, Romania
Telefon:

Parcul Copou – Vaslui – România

Locatie si contact

Parcul Copou, mun. Vaslui, jud. Vaslui, Romania
Telefon:

››

Cum poți Susține Turismul Românesc fără sa cheltuiești nimic,
în timp ce cheltuiești mai puțin în concediu?

*Rezervând direct cu unitățile de cazare , sună deoarece veți constata că veți obține oferte mai bune!

*Un share la locațiile unde doriți să mergeți, ajutând sa ajungă serviciile la mai mulți oameni, care pot deveni clienți!

*Apreciază postările cu like , dar un follow ar ajuta mai mult!

Parcul Copou din Vaslui este localizat în partea nordică a orașului. Pe lângă contemplarea elementelor de arhitectură peisagistică deosebite, doritorii se pot odihni la unul din cele doua restaurante cu terasa din parc.

Parcul Copou este o gradină publică din orașul Vaslui. Realizarea acestui parc este legata de numele fostului primar al Vasluiului, generalul Constantin Rascanu. Aleea principala a parcului este străjuită de statuile lui Mihail Kogalniceanu, Costache Negri, Alecu Russo, Mihai Eminescu, Ion Creanga.

Pentru copii, exista doua puncte de atracție: un spațiu de joaca special amenajat, precum și un loc unde se închiriază, vara, mașinuțe electrice.

Înainte de anul 1989, diferite formații din județ, obișnuiau sa susțină recitaluri de fanfara. Muzica de fanfara răsuna și astăzi, dar pe o estrada realizata recent, în anul 2004. În 2006, Parcului Copou i s-au făcut importante modificări de imagine, continuând seria de cosmetizări din ultimii ani și de plantari, în special cu platan.

Mulțumim https://Laptop-XTK.ro pentru susținerea Turismului Românesc! Compania importă și comercializează componente și accesorii laptop pentru o gamă largă de modele, branduri precum Acer , Asus , Hp , Toshiba , Dell , Lenovo IBM și alte produse. Află mai multe!

Apreciaza cu
Like sau Follow

afla despre cele mai faine locatii

Distribuie prin Share

Sprijina turismul romanesc

Recomandă pe rețelele de socializare

Iubesc România mea!

Alătură-te comunității TURIST 2.0
Părerea ta contează!

Ai recomanda această pagină unui prieten?

Ai recomanda această pagină unui prieten?

Alegeti tipul de proprietate cautata